Qui Som

Hola! Em dic Jordi Espuny Solaní.

Compagino la meva activitat de geòleg i hidrogeòleg consultor amb la de divulgador i formador de les Ciències de la Terra i especialment en geologia, i d’aquí neix Taller de Geologia.

Taller de Geologia és la meva il·lusió i passió. Amb només 9 anys, ja era un apassionat de les roques, minerals i fòssils. M’agrada conèixer i explorar la geologia que ens envolta i ajudar la gent a descobrir la meravellosa història de les nostres roques i paisatges geològics. Estic convençut que per valorar la geodiversitat cal acostar la geologia a la població. Tot plegat, amb un llenguatge senzill però sense perdre mai el rigor científic.

Al llarg del temps he acumulat un ampli bagatge professional en el món de la divulgació i formació a través de guiatges geològics (excursions i rutes), tallers a l’aula i sortides de camp per a centres educatius, i cursos de geologia per a professorat.

També compto amb la col·laboració d’experts en els seus camps i amb un ampli bagatge en la divulgació, la didàctica i la formació de les ciències de la Terra.

Isaac Camps Gamundi.
Col·laborador de Taller de Geologia

Soc un geòleg amb vocació de divulgador que ha desenvolupat aquesta inquietud a l’ensenyament, l’educació ambiental, la gestió al tercer sector, la guia d’itineraris geològics i naturalistes, la catalogació de patrimoni geològic i la museística. Tinc una àmplia experiència en el món editorial, tant pel que fa a la creació i edició de continguts científics, com a la gestió de processos en paper i digital.